Clinica de la veu Andreu Sauca

Clínica de la veu Andreu Sauca

Serveis d’Educació i Rehabilitació de la Veu


La Clínica de la Veu Andreu Sauca, amb seu principal al Dispensari privat de l’EPL (Escola de Patologia del Llenguatge de l’Hospital de Sant Pau), i al Centre d’Otorinolaringologia ICiC (Clínica Mi Tres Torres), ofereix serveis relacionats amb la veu, la seva salut, educació, canvi i perfeccionament, així con Formació especialitzada a profesionals de la veu i a Logopedes.

Creada i dirigida pel logofoniatra Andreu Sauca i Balart, amb més de 30 anys d’experiència professional, funciona amb la col·laboració coordinada de Foniatres, Otorinolaringòlegs, Fonocirurjans, Mestres de Cant i Vocal Coaches de reconegut prestigi.

A més de l’activitat a la seu de l’Hospital de Sant Pau i la Clínica Tres Torres, també desenvolupa la seva tasca en Unitats com l’Unitat de Veu Transgènere a FemVeu ICiC.

Per convicció i experiència, no creiem en un treball que no sigui individualitzat i interdisciplinar (en el que els diferents profesionals implicats en un cas, treballen de forma coordinada i col·laborativa en benefici del pacient)

Rehabilitació de la Veu

 • Tractem totes les patologies de la Veu.
 • També treballem la Veu post-laringectomies, amb o sense pròtesi fonatòria.

Educació Vocal i Prevenció

 • Treballem l’educació vocal per prevenir patologies en professionals de la veu (mestres, advocats, professors universitaris, agents de telemàrqueting, venedors,…)

Cursos a col·lectius professionals

 • A demanda, també fem cursos d’educació de la veu a col·lectius concrets com mestres, personal d’atenció al públic, personal de telemàrqueting,… Generalment, ens desplacem per impartir aquests cursos in situ.

Veu Professional

 • Servei dirigit a tota mena de professionals que tinguin la Veu com a eina fonamental (mestres i docents de qualsevol nivell, cantants, oradors, advocats, agents de telemàrqueting, venedors, executius i ara també, qualsevol professional que faci servir la videoconferència com a eina important o principal a la seva feina.
 • Els nostres serveis als professionals de la Veu abasten des de l’educació preventiva de la veu professional, la resolució de problemes de tècnica vocal, la rehabilitació de les patologies que es succeeixen, la millora del nivell de desenvolupament vocal, fins l’assessorament i acompanyament en l’ús de la Veu en l’exercici professional.
 • També oferim serveis per aquells que tinguin la necessitat o sentin interés d’adentrar-se en el món de la veu cantada, a través de contactes estrets, supervisats amb mestres de cant reconeguts.

Formació a Logopedes

 • Cursos sobre aspectes i tècniques concretes de l’àmbit de la Rehabilitació de la Veu
 • Cursos sobre Disfàgia Orofaríngia
 • Cursos sobre tècniques de Feminització de la Veu

Assessoria a Logopedes

 • Assessoria puntual a Logopedes respecte a algun cas clínic (Veu, Disfàgia,…)
 • Suport i seguiment a Logopedes en els seus casos clínics (Veu, Disfàgia,…)
 • Assessorament i Suport a Unitats Hospitalàries de Logopèdia en relació a la Rehabilitació de la Veu i també a la Feminització de la Veu.

Feminització o Masculinització de la Veu

Ja sigui a persones que han iniciar un trànsit cap el seu gènere i veuen la necessitat de que la imatge vocal també s’adapti, ja es tracti de persones que sols desitgen aquest canvi de veu per complir amb un paper (teatre, televisió,…), hem creat la Unitat de Veu Transgènere.

 • Unitat de Veu Transgènere a l’EPL de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (sense Cirurgia de Feminització).
 • Extensió de la Unitat de Veu Transgènere FemVeu a ICiC Otorrinos de la Clínica Mi Tres Torres (amb Cirurgia de Feminització).

Andreu Sauca i Balart - Doctoralia.es

Foniatria

Dra. M.Pilar Murtró Ayats
Bailén, 210 4t 2a
Barcelona

Agrupació

Sessions de rehabilitació:

1a Visita: entrevista i exploració funcional. Durada: entre 1 i 1:30h aproximadament. Cal portar tota la documentació mèdica relacionada amb el problema de que es disposi. En cas de no tenir un correcte diagnòstic mèdic, es derivarà el cas a algun dels Otorins o Foniatres col·laboradors per l’estudi corresponent.

Resta de sessions: de 30 o 45 minuts de tractament individual i personalitzat.

Unitat de Veu de l'Escola Clínica de Neuropsicologia i Patologia del Llenguatje

Unitat de Veu de l'Escola Clínica de Neuropsicologia i Patologia del Llenguatje

Hores Concertades
935 537 336
contacte@clinicadelaveu.cat

Ofrecido por Doctoralia
Centre Gamma

Centre Gamma

Hores Concertades
contacte@clinicadelaveu.cat

Ofrecido por Doctoralia
Unitat de Veu de ICiC

Unitat de Veu de ICiC (Institut de Cap i Coll) de la Clínica Mi Tres Torres

Horaris: dilluns tarda i divendres matí

Demanar hora als teléfons:
o al email  consultes@clinicatrestorres.com
FemVeu

Espai Salut Sant Gervasi

Espai Salut Sant Gervasi

Hores Concertades
contactar@espaisalutsantgervasi.com

SPL

SPL, Servei de Psicología i Logopèdia de l'Universitat Autònoma

Hores Concertades

Descuento para socios de ACPC en

Gamma